dinsdag 26 juni 2012

Winnaars Inter Amical 2012.

Manu Stappaerts, organisator Tour Amical, stelt laatste Tour voor. Binnenkort integraal op Life!tv.

Voorbereidende Meeting at Spa Francorchamps voor live uitzending 28 juli op Life!tv

Life!tv Brand Activation Manager op EH Line meeting bij Spa/Francorchamps

Digster pagina in P-magazine. Digster deze week elke dag op Life!tv

NIEUW op Life!tv: DIGSTER!!!!


Programmatie:
ma 25 juni 22:45>23:00 Digster 2B Battle of the Bars
di 26 juni 21:15>21:30 Digster 2B Battle of the Bars
wo 27 juni 21:45>22:00 Digster 2B Battle of the Bars
do 28 juni 22:15>22:30 Digster 2B Battle of the Bars
vr 29 juni 20:45>21:00 Digster 2B Battle of the Bars
za 30 juni 15:15>15:30 Digster 2B Battle of the Bars
zo 01 juli 11:15>11:30 Digster 2B Battle of the Bars

GameNuts Episode 6 van vorige week (met hilarisch moment wanneer Frank Molnar op stoere wijze pikante nootjes denkt in te kunnen slikken)

Inkom Diamond Race 1 juli, Waterski Race gefilmd voor Life!tv


vrijdag 22 juni 2012

Pennenzakkenrock LIVE op Life!tv

Life!tv zendt op 28 juni van 10.00 tot 16.00 uur Pennenzakkenrock LIVE uit.
Gert Van Mol, CEO Life!tv: “Er zijn twee redenen waarom we uiteindelijk besloten om Geert Torfs, de organisator van Pennenzakkenrock, te benaderen. Eerste reden is dat Life!tv op dit moment 2 dagelijkse muziekprogramma’s uitzendt. En wij willen zeven muziekprogramma’s, zodat we elke dag van de week op een vast tijdstip een nieuw muziek programma kunnen uitzenden. Een tweede reden is dat wij een tv blok voor jongens van 10 tot 14 jaar voorbereiden. De gesprekken met Geert verliepen snel en uiterst constructief. Het resultaat is dat we Pennenzakkenrock 6 uur lang rechtstreeks gaan uitzenden voor al die kinderen die jammer genoeg niet tot op de weide in Mol geraken. Onmiddellijk daarop breken we de show uiteen in blokken van 30 minuten, die we dan als extra muziekprogramma dagelijks in herhaling een week lang zullen programmeren.
Geert Torfs, Organisator Pennenzakkenrock: "We willen Pennenzakkenrock toegankelijk maken voor alle kinderen. Door de samenwekring met Life!tv komen we weer een stap dichter bij deze doelstelling. Ook kinderen die ziek in bed liggen of niet kunnen komen, kunnen het festival nu alsnog live beleven !" 
Contact:
Gert Van Mol
CEO Life!tv
gert.vanmol(at)lifetv.be
+32 478 882 506

donderdag 21 juni 2012

Twee vragen en drie x schoonheid

Gezocht 1
Op 28 juli zendt Life!tv de 24 h Spa/Francorchamps LIVE uit. 24 uur lang zullen we racebeelden afwisselen met interviews met autofreaks, -fans en –liefhebbers. Ken je individuen met een overweldigende autopassie, breng ons dan in contact met hen zodat we hen mogelijkerwijs kunnen uitnodigen in onze Spa/Francorchamps studio.

Gezocht 2
Eind december 2012 vertrekken er 9 Vlaamse ondernemers op rally expeditie naar Afrika. Ze zullen er deelnemen aan de Africa Eco Race. Life!tv zal hun belevenissen in de woestijn op de voet volgen. We zoeken een cameraman/monteur (in 1 persoon) en een presentator (m/v) die bereid zijn om 16 dagen lang de expeditie te verslaan vanuit een volgwagen. Nodeloos om te zeggen dat deze 2 mensen haar op hun tanden moeten hebben.

Schoonheid vanuit de kelder
Vanaf 25 juni zenden we “Niet Zijn Thuis” uit, een film van Said Aghassaiy, alias Pita Said, alias de componist van de populaire voetbalstadion song “Waar is da feesje, hier is da feesje”. Pita werkt inmiddels voor Life!tv en maakt het muziekprogramma “Music 41”. De film gaat over de vader van Said, een van de eerste immigranten in België, die werk vond in het Mechelse ‘bommenkot’. Pita maakte de film vanuit zijn kelder met een budget ter grootte van de kost van een executive lunch voor 2 personen in een Vlaams 3 sterrenrestaurant.

Schoonheid vanop de wei
Op 28 juni zendt Life!tv LIVE vanop een wei in Mol “Pennenzakkenrock” uit. In eerste instantie wordt het concert LIVE uitgezonden van 10 tot 16 uur. Daarna wordt het programma opgedeeld in blokken van 30 minuten en dagelijks herhaald op Life!tv.

Schoonheid vanop de markt
Vanaf 25 juni zendt Life!tv een programma uit over muziekplatform Digster van Universal Music. Het programma werd opgenomen op de Oude Markt van Leuven, net toevallig op de enigste dag dat de zon uitbundig scheen. Het is dus een zonovergoten programma met muziek van Kraantje Pappie en de drie onnavolgbare broers van FCKabul. Life!tv zendt inmiddels 3 muziek programma’s per dag uit, en is geïnteresseerd om mensen te ontmoeten die muziekprogramma’s menen te kunnen concipiëren, produceren en commercialiseren.

Voor vragen of contact,

Gert Van Mol
CEO Life!tv
Gert.vanmol (at) lifetv.be

Life!tv is te zien op Telenet Kanaal nr 41

Nacht van de Droge Boterham op Life!tv

CEO Life!tv, Gert Van Mol, bereidt de Tweede Nacht van de Droge Boterham voor.

Many Stappaerts, organisator van de Tour Amical in gesprek met
 Jean-Francois Chaumont, de grote man achter de 24h Spa/Francorchamps

Zelgemaakt rond broodje van sport commentator Erik Braeken.

Op de Tweede Nacht van de Droge Boterham nodigde Life!tv huidige en toekomstige programma-makers uit. Life!tv presenteerde haar tv-licentiemodel. Gezien het bijzonder moeilijke economische klimaat waarin Life!tv dient te opereren, werden alle bezoekers vergast op een droge boterham met beleg. Een nieuwigheid op deze Tweede Nacht van de Droge Boterham was de vraag van Life!tv aan alle gasten om een zelfgemaakt dessert mee te brengen. De desserten maakten de droge boterhammen ruimschoots goed, in zoverre zelfs dat de meeste programma-makers zich moeiteloos zouden kunnen kwalificeren om op Njam desserten programma's uit te zenden.

vrijdag 15 juni 2012

Life!tv beboet door Vlaamse Media Regulator

De Morgen: De Vlaamse Regulator voor de Media, de onafhankelijke toezichthouder voor de Vlaamse audiovisuele media, legt Life!tv, een van de kleinere zenders in Vlaanderen, een boete van 1.250 euro op wegens inbreuken op de regels inzake product placement en sponsoring. Dat heeft de VRM vandaag meegedeeld.
De VRM controleerde de uitzendingen van 9 maart 2012 van Life!tv. In het programma 'Blame the Game' werd een nieuwe spelconsole getest en besproken. De Regulator stelde vast dat het programma specifieke aanprijzingen bevatte bij de bespreking. Ook werd in het programma overmatige aandacht besteed aan de spelconsole.

De inhoud en programmering werden dusdanig beïnvloed dat de verantwoordelijkheid en redactionele onafhankelijkheid van de omroep werden aangetast, zegt de VRM in de mededeling. Daarnaast stelde de Regulator een inbreuk vast op de regelgeving inzake sponsoring.

Bij het bepalen van de sanctie hield de VRM er rekening mee dat er sprake was van ernstige inbreuken en dat Life!tv al in het verleden voor inbreuken op product placement werd gesanctioneerd.

---------------------
Life!tv beraadt zich momenteel over de te nemen stappen. De opgelegde boete door de VRM bedraagt 1.250 euro. Indien Life!tv beroep aantekent moet dit voor de Raad van State.

Pennenzakkenrock LIVE op Life!tv op 28-6 van 10 tot 16 uur. Billboards in heel Vlaanderen.

Telenet start in september met een apart kanaal voor kortfilms: Shorts.tv

Grote Games Televisie: Frank Molnar en Nicolas Dickers kwamen terug uit Los Angeles met enkele indrukwekkende GameNuts afleveringen. NU op Life!tv.

vrijdag 8 juni 2012

donderdag 7 juni 2012

Rocky Roads team op weg naar Rusland

Sietse Schelpe, en wandelende mountainbike encyclopedie Loes op weg naar Rusland voor het EK Mountainbike. Laatste wedstrijd waar Sven Nys deelname aan Olympische Spelen kan vastleggen.