zondag 19 augustus 2012

Zondag 19-8 van 13.45 tot 14.45: LIVE Bike Trial met Kenny Belaey

Straks LIVE op Life!tv: WK Manche Bike Trial vanuit Antwerpen
13h45 – 14h45: superfinale wordt integraal uitgezonden:
Epreuve Super Finale Coupe du Monde Elite 26” UCI
UCI World Cup Super Final Elite 26”

14h50 - 15h00
Cérémonie protocolaire
Awards Ceremony

woensdag 15 augustus 2012

Belgie - Nederland, nu (nog niet op Life!tv)



Burger-Beeld-Journalistiek op de 24 h Zolder ?

Life!tv zendt op 8 en 9 September de 24 h van Zolder integraal LIVE uit.

Life!tv is geinteresseerd om in de marge van de professionele LIVE uitzending, een ruimte te berschikking te stellen aan de echte waarachtige burgerautojournalist, de blogger, de zelfverklaarde, of anders geaccepteerde auto-expert die met zijn camera's een alternatief verslag wil en kan maken vanuit het hart van de race. Wij zijn op zoek naar de auto-beeld-blogger, de auto-beeld-twitteraar, de jonge wolven van de alternatieve autoverslaggeving die nu misschien voor het eerst LIVE op tv kunnen meewerken aan de 24 h Zolder.

Dus wie is er welkom om ons te contacteren ? Burger-beeld-journalisten, geen schrijvende burgerjournalisten, maar burger-beeld-makers, die met hun materiaal afzakken naar de 24 h Zolder en van ons een ruimte ter beschikking krijgen die zij als studio kunnen invullen, van waaruit wij hun beeldsignaal inpluggen in onze LIVE uitzending.

Spannend.....

Contacteer ons via gert.vanmol@lifetv.be



De 24 h van Zolder bestaat uit 2 delen: een race gedeelte en een muziek gedeelte.

Toegelaten wagen ins het race gedeelte: Belgian Racing Series (Belgian Endurance Championship en Belgian Sprint Championship), Supercar Challenge, Britcar, Group 24-Special “Touring & GT Cars”, VLN, Silhouette, prototypes, GT1, GT2, GT3 en GT4.

Muziek op het Supersonic Festival:  - al naargelang de area – dancemuziek, drum&bass, dubstep, retro house of R&B.

vrijdag 10 augustus 2012

#Life!tv reclamebord Antwerpen (Plantin Moretus): toekomst van tv onthuld



Ontbijtmeeting 2



Ontbijtmeeting 1



VRT 'leent' concept van 100 seconden programma van Life!tv

Life!tv, in vergelijking met de VRT infenitesimaal klein, mag best trots zijn op het feit dat de overheidszender zonder veel blikken of blozen een door Life!tv gelanceerd concept overneemt, namelijk de creatie van tv programma's van minder dan 3 minuten.
Life!tv introduceerde het concept van de 180 seconden tv programma's begin 2012 in samenwerking met de website Clint. Het eerste tv programma van 180 seconden in Vlaanderen betrof een undercoveroperatie waarbij 2 journalisten nagingen wie er schuil ging achter het escorte verhaal van BV Ellen Petrie. Het verhaal werd in 180 seconden verteld, en had zoals in elk goed programma een drieledige verhaalstructuur met een aanzet, een midden en een ontknoping. Het verhaal kende heel wat succes en werd een maand lang dagelijks heruitgezonden op Life!tv.
De VRT introduceerde 2 weken geleden met veel bombarie een 100 seconden tv programma.