dinsdag 26 maart 2013

Inhoud van het sportprogramma Sportbeat op Life!tv vanaf donderdag 28 maart



1) Kick - off waterski - start van het waterski seizoen in Grobbendonk.

We gingen een kijkje nemen bij VVW Grobbendonk om te zien of er iemand gek genoeg was om op de koudste dag in 134 jaar daadwerkelijk de kick-off te geven van het waterski seizoen maw, ging er iemand in het water om op de skies te staan. De pastoor was alvast aanwezig om de boten en hun kapiteins te zegenen.

 2) Na de derby bij de mannen van Amigos Zoersel stond er deze week een derby voor de dames op het programma. Zij speelden tegen Oud-Turnhout en konden de ploeg van de Kempen worden in de play-downs.

 3) FT Antwerpen mocht in het futsal geen enkele steek laten vallen willen zij nog op de eerste plaats eindigen in de reguliere competitie. Met de komst van Brussel mocht dat geen probleem zijn.

 4) Krijnen Keukens Malle doet het goed en staat op een vierde plaats in het algemeen klassement. Met de komst van leider Chatelineau was het  zo goed als onmogelijk  voor de Mallenaars om de winst in eigen huis te houden.

 5) Op zaterdagmiddag was het een belangrijke dag voor de Korfbal Federatie.
Op de algemene vergadering in Lokeren nam Marc van Leuven afscheid als voorzitter en werd de nieuwe voorzitter bekend gemaakt, Sportbeat sprak met beiden.

 6) De beloften van FT Antwerpen konden afgelopen vrijdag voor de zevende maal op rij kampioen spelen. Dan moest er wel gewonnen worden in eigen huis tegen Brussel.

 7 ) In de Bene League van het Damesvoetbal mochten ze op het Lisp in Lier zich opmaken voor de komst van de leider in deze competitie. Standard kwam er om zijn leidersplaats te verdedigen in extreme weersomstandigheden. Een stevige pot damesvoetbal want beide teams staan steeds met getrokken messen tegenover mekaar.

 8) Doordat wij bij de kick off
maar één iemand gek genoeg vonden om op de skies te gaan staan waren wij benieuwd of we elders mensen konden vinden die wel degelijk op de latten gingen staan en dat vonden we , niet op het water maar wel op de sneeuw....een sfeerbeeld van skiërs en snowboarders in Limburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten