zaterdag 2 juni 2012

Belgian Bowl XXV


Nu elke dag op Life!tv
 Vorig jaar landde het American Football circus voor het eerst in de Stad aan Zee. Maar liefst 1.200 bezoekers zagen hoe thuisploeg Tribes, na een ultra-spannende strijd, voor de 6de maal op rij nationaal kampioen werd. Maar het event had meer te bieden én kent nog héél wat groeipotentiëel, zo vonden ook Burgemeester Jean Vandecasteele en Schepen van Sport Nancy Bourgoignie. En dus vindt de 'Harley-Davidson Belgian Bowl XXV' opnieuw plaats in Oostende, ditmaal op zaterdag 9 juni in het Jozef Verhelle Stadion.
American what?
Ondanks NFL-uitzendingen op TV, de gaming industrie, het internet en de stilaan groeiende nationale competitie krijgt lijkt American Football te ingewikkeld voor het grote publiek hier. Eenmaal ondergedompeld in een sfeer van runs, passes, hits, blocks, tackles en touchdowns, raak je echter zo gepassioneerd dat het er allemaal vlot ingaat. Spektakel gegarandeerd!
En er is niet enkel de wedstrijd.
De Belgian Bowl is een event voor de hele familie, waar zowel jong als oud plezier aan zullen beleven. Naast een knalharde wedstrijd met vakkundig commentaar, zijn er activiteiten voor de kids, cheerleaders, live bands, doorlopend bbq & drinks, kan je prijzen winnen en misschien zelfs enkele bekende koppen 'spotten'. Dit jaar tekende immers Carl Hoefkens (kapitein van Club Brugge) als ambassadeur.
Als afsluiter geeft drummer Michael Schack (bekend van Milk Inc., Kate Ryan, Soulsister, alsook eigen projecten SquareElectric en V-Topia) er figuurlijk een serieuze lap op!
Praktisch
De 'Harley-Davidson Belgian Bowl XXV' – een organisatie van het B.B.O.C. in samenwerking met Stad Oostende en Harley-Davidson – vindt plaats op zaterdag 9 juni 2012 vanaf 17u30 in het Jozef Verhelle Stadion, Torhoutsesteenweg 584.
De aftrap is voorzien om 19u30.
(Pieter Hens)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten