donderdag 21 juni 2012

Twee vragen en drie x schoonheid

Gezocht 1
Op 28 juli zendt Life!tv de 24 h Spa/Francorchamps LIVE uit. 24 uur lang zullen we racebeelden afwisselen met interviews met autofreaks, -fans en –liefhebbers. Ken je individuen met een overweldigende autopassie, breng ons dan in contact met hen zodat we hen mogelijkerwijs kunnen uitnodigen in onze Spa/Francorchamps studio.

Gezocht 2
Eind december 2012 vertrekken er 9 Vlaamse ondernemers op rally expeditie naar Afrika. Ze zullen er deelnemen aan de Africa Eco Race. Life!tv zal hun belevenissen in de woestijn op de voet volgen. We zoeken een cameraman/monteur (in 1 persoon) en een presentator (m/v) die bereid zijn om 16 dagen lang de expeditie te verslaan vanuit een volgwagen. Nodeloos om te zeggen dat deze 2 mensen haar op hun tanden moeten hebben.

Schoonheid vanuit de kelder
Vanaf 25 juni zenden we “Niet Zijn Thuis” uit, een film van Said Aghassaiy, alias Pita Said, alias de componist van de populaire voetbalstadion song “Waar is da feesje, hier is da feesje”. Pita werkt inmiddels voor Life!tv en maakt het muziekprogramma “Music 41”. De film gaat over de vader van Said, een van de eerste immigranten in België, die werk vond in het Mechelse ‘bommenkot’. Pita maakte de film vanuit zijn kelder met een budget ter grootte van de kost van een executive lunch voor 2 personen in een Vlaams 3 sterrenrestaurant.

Schoonheid vanop de wei
Op 28 juni zendt Life!tv LIVE vanop een wei in Mol “Pennenzakkenrock” uit. In eerste instantie wordt het concert LIVE uitgezonden van 10 tot 16 uur. Daarna wordt het programma opgedeeld in blokken van 30 minuten en dagelijks herhaald op Life!tv.

Schoonheid vanop de markt
Vanaf 25 juni zendt Life!tv een programma uit over muziekplatform Digster van Universal Music. Het programma werd opgenomen op de Oude Markt van Leuven, net toevallig op de enigste dag dat de zon uitbundig scheen. Het is dus een zonovergoten programma met muziek van Kraantje Pappie en de drie onnavolgbare broers van FCKabul. Life!tv zendt inmiddels 3 muziek programma’s per dag uit, en is geïnteresseerd om mensen te ontmoeten die muziekprogramma’s menen te kunnen concipiëren, produceren en commercialiseren.

Voor vragen of contact,

Gert Van Mol
CEO Life!tv
Gert.vanmol (at) lifetv.be

Life!tv is te zien op Telenet Kanaal nr 41

Geen opmerkingen:

Een reactie posten