vrijdag 18 januari 2013

Agent die in parenclub trouwde eist ontbinding tv-contract

De advocate van politieagent Gery S. uit Hulshout heeft bij de burgerlijke rechtbank in Hasselt een verzoek ingediend tot de nietigverklaring van het contract met de televisieproducent. Tegen de politieman loopt een tuchtonderzoek in verband met zijn trouwfeest in een parenclub in Balen dat ook gefilmd werd voor een erotische reeks op de digitale zender Life TV.

Gery S. is inspecteur in de Vlaams-Brabantse politiezone Boortmeerbeek-Haacht-Kampenhout. Een reportage over zijn trouwfeest in de parenclub moest het sluitstuk worden van de 9-delige eroticareeks 'Tease and Please' op Life TV. De advocate van de politieagent wil dat die uitzending verboden wordt. Volgens haar is het tv-contract zo onduidelijk en vaag dat het waardeloos wordt. De advocate citeerde enkele fragmenten die inderdaad voor verschillende interpretaties vatbaar zijn.

Stijn Veltjens van Smoothmedia uit Heusden-Zolder, de producent van de tv-reeks, betreurde dat het verzoek om de aangezichten van de figuranten onherkenbaar te maken laattijdig waren overgemaakt. Bovendien zag hij het niet zitten om ook nog eens de gezichten van de trouwers onherkenbaar te maken: "Dan wordt alles immers één wazige bedoening..."

De producent maakte zich druk over het feit dat de reeks op Life TV ten einde loopt en er nog altijd geen beslissing is gevallen. "Jullie maken er echt een spelletje van", besloot hij. De kortgedingrechter nam de zaak in beraad en zal later op latere datum uitspraak doen.

Bron: Het Belang Van Limburg, JaNi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten