woensdag 28 november 2012

Life!tv organiseert Derde Nacht van de Droge Boterham

Wat is het ?
De Eerste Nacht van de Droge Boterham vond een jaar geleden plaats en verwees naar de uitzonderlijk moeilijke omstandigheden waarin Life!tv diende geherstructureerd te worden. Tijdens deze Eerste Nacht werd het unieke TV-licentieconcept van Gert Van Mol, CEO van Life!tv, voorgesteld. Omdat het nog steeds crisis is in het medialandschap werd de naam tot op vandaag behouden. Een groep geselecteerde gasten wordt in de vroege avond van 17-12 bij Life!tv uitgenodigd alwaar een (droge) boterham wordt geserveerd.

Wat gebeurt er ?
Op de Nacht van de Droge Boterham wordt eerst een stand van zaken gegeven over de zender Life!tv. Daarna wordt het TV-licentiesysteem uitgelegd aan nieuwe potentiele licentiehouders die TV programma's willen maken. Bedoeling is om presentatoren, productiehuizen, programmamakers, sales mensen, en huidige- en toekomstige licentiehouders met elkaar in contact te brengen.

Wat is een Life!tv licentiehouder ?
Een Life!tv licentiehouder is een expert(groep) uit een bepaald universum die een licentie kreeg om tv programma’s te concipiëren, produceren en commercialiseren voor Life!tv.
Wie interesse heeft om TV programma's te maken volgens het unieke TV-licentiehouderschap van Life!tv, kan een mail sturen naar Life!tv met daarin een korte uitleg over wie je bent, wat je doet, welk programma je wil maken (dat past op een mannelijk getinte zender) en hoe je de financiering van het programma denkt rond te krijgen. Als je project interessant genoeg gevonden wordt, word je persoonlijk uitgenodigd op de Derde Nacht van de Droge Boterham.

Stuur je dossier naar redactie@lifetv.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten