zaterdag 29 december 2012

Bericht van BDA teamleader Patrick Van Hyfte vanuit de Africa Eco Race

BDA teamleader Patrick Van Hyfte
(23 Vlamingen groepeerden zich in de vereniging 'Belgian Dakar Assocation of BDA, om deel te nemen aan de 'oude' Parijs-Dakar, die intussen herdoopt werd tot 'Africa Eco Race'. Life!tv stuurde een team van 2 reporters mee om het wel en wee van de groep Vlaamse deelnemers in de woestijn te verslaan.)

Bericht van teamleader Patrick Van Hyfte: ...Vlug nog even melden... Gisteren alle team-members gekeurd voor de race... Mechaniekers waren druk in de weer... Plaatsen en aansluiten gps en Iritracks.... Voertuigen bestikkeren en 's avonds De Start vanuit Saint Cyperien... Allee vooruit met ons bende!!!
Vandaag rit naar Almeria... +/- 1000 km... Al bij al goed doenbaar... Maar pech voor Harmen en Werner... Op een parking langs de autostrade werd ingebroken in hun Toy!!! Alle papieren en geld gestolen... Voor Anne en Christoph was het half verwege ook gedaan... Een elektrisch probleempje zorgde voor een verkeerd management van de motor... Plaatselijk herstellen lukte niet... Ze hebben precies 490 km aan de kabel gehangen achter de truck van Trieke, Marc en Marc...
Enfin ... Iedereen staat nu op de Port te wachten op de overzet naar Marokko... Wordt vervolgd...

Africa Eco Race uitzenduren op Life!tv:
Vanaf 29-12 tot en met 10-1-2013 elke dag om 21.30u

Geen opmerkingen:

Een reactie posten